Cursus realistisch schilderen met olieverf !

De cursus.

In de cursus realistisch schilderen met olieverf leer je schilderen met de fijnschildertechnieken zoals de oude meesters deze hanteerden. Je leert hoe je stap voor stap een schilderij opbouwt en wat er allemaal mogelijk is met het prachtige materiaal olieverf. Hiervoor heb je geen teken- of schilderervaring nodig. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Heb je al ervaring met olieverf schilderen, ook dan ben je van harte welkom om je technieken verder te verbeteren en met veel plezier nog mooiere schilderijen te maken. 

 

De cursus wordt wekelijks gegeven in het Stadshuus te Lochem door Trudie de Koning. Trudie is een enthousiaste en ervaren docent met veel vakkennis. Er wordt in kleine groepen gewerkt zodat iedereen de nodige persoonlijke aandacht krijgt. 
 

Het is mogelijk om je twee keer per jaar in te schrijven voor een blok van 15 lessen. Een cursusjaar is in totaal 30 lessen en de blokken van een half jaar sluiten op elkaar aan. De cursus vindt wekelijks plaats met een dinsdag- en donderdagmorgen groep (m.u.v. de schoolvakanties). De lessen duren 2 1/2 uur, de kosten hiervoor zijn € 27,50 per les, dit is exclusief de materialen. 


Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact op met Trudie de Koning, dit kan telefonisch 
op 06-55176314, via een mail aan trudiedekoning@kpnmail.nl 
of door op onderstaande contactbutton te klikken:  

Eerst een keer ervaring opdoen?

Het is mogelijk om eind januari een gratis proefles te volgen.  

Je gaat dan een klein schilderijtje maken en kunt dan zelf ervaren hoe het is om met olieverf te werken. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 7,50 voor de kosten van het materiaal. 

De proeflessen vinden plaats op maandag 23 en dinsdag 24 januari in het Stadshuus te Lochem.